Hundpensionat

ÄR FÖR TILLFÄLLET ENDAST FÖR HUNDAR SOM GÅR PÅ FRITIDS!

 

Hundarna vistas i hemmamiljö i godkända rum av länsstyrelsen. Vi strävar efter att hålla så låg ljudnivå som möjligt och ser till hundarna som enskilda individer. Vissa hundar vill vara själva medans andra tycker om att ha en hundkompis i sin närhet, vissa vill vara ute länge och andra kortare stunder.

Hos oss kommer hundarna ut på skogspromenader och så tränar vi lite vardagslydnad i rasthagar, där dem även får chansen att leka med andra hundar. Genom att träna flera hundar samtidigt i rasthagarna får varje hund mer tid tillsammans med oss och längre utevistelse. Men vi anpassar oss självklart efter väder och vind. På sommrarna brukar vi ställa ut en större plastbalja och fyller med vatten så hundarna kan svalka sig, eller så kan vi gå ner till sjön och gå lite i strandkanten.

Att tänka på

  • Vi brukar alltid rekommendera att ni har med er någonting hemmifrån. T ex en filt eller favoritleksaken som doftar hemma, som gör att hunden/hundarna får en trygghetskänsla.
  • Ni har med er mat för hela vistelsen. Det beror på att hunden/hundarna ska få den mat dem är vana med att få.
  • Ni har med er halsband och koppel, dock inte flexikoppel. Eller sele och koppel.

Krav för hundpensionat

  • Hundarna ska vara vaccinerade.
  • Hundarna ska vara försäkrade.
  • Hundarna får inte vara aggressiva mot andra hundar och människor.

När ni kommer

Lämna kvar hundarna i bilen när ni kommer fram. Vi börjar med att skriva på papper och tar in hundarnas packning, och ni kan samtidigt få se var hundarna kommer att få vara. Sedan går vi ut och någon av oss tar emot hundarna och går sedan en liten sväng medans husse och matte åker.

 

Ett påbörjat dygn vardag: 260 kr

Ett påbörjat dygn helg: 330 kr

pict4639.jpg

Pensionathunden Cliffhanger, Am cockerspaniel.

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)